Euroband naar het WMC

07 mrt 2022 | NieuwsberichtenOp zondag 31 juli 2022 is het zover!

Wij gaan meedoen aan het Wereld Muziek Contest (WMC) in Kerkrade in het Parkstad Limburg Stadion.


Wij gaan spelen van 16.25 tot 16.40 en zijn ingedeeld in de championship divisie. De prijsceremonie voor deze divisie is ook op zondag 31 juli 2022. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie bezoek dan de website https://wmc.nl/nl.

De voorbereidingen zijn gestart om ons klaar te stomen voor deze grote dag. Het instructieteam is bezig met het maken van een uniek parcours die zal aansluiten bij de 2 marsen die wij gaan laten horen tijdens deze wedstrijd. Deze speciale muziekstukken liggen nu inmiddels een aantal weken op de lessenaar. Het is volgens de leden heerlijke muziek om te spelen dus dat beloofd wat.

De maanden mei, juni en juli staan volop in het teken van het wmc en er zijn dan ook extra loop repetities gepland om het parcours te leren en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op deze dag. De leden hebben er zin in!.

Mocht je ons live willen zien? De kaartverkoop start op 12 maart. Heb je interesse om eventueel mee te reizen met ons in een aparte bus? Meldt je dan nu aan via wmc2022@euroband.nl.


Delen via