Het seizoen is geopend voor SMB

24 apr 2023 | Nieuwsberichten



Show- en Marchingband komt in 2023 uit de startblokken. Tijdens de repetities zetten we vol in op een nieuw marsprogramma (zoals “Imperial Crown”, “Narodni Pochod” en “Mit vollen segeln” uit de oude doos!). Ook hebben we een hoop optredens al achter de rug.

Optredens

We zijn begonnen met Beauvais (F) op 25 & 26 maart dit jaar. Wat nieuw is dat we daar een vlog over hebben gemaakt voor op onze sociale mediakanalen. Tijdens deze optredens hebben we onze show mogen doen op de BLV-taptoe. Een tijdje daarna zijn we als Show- en Marchingband op 2de Paasdag ook naar Herve (B) geweest, een prachtige carnavalsoptocht. Als klap op de vuurpijl hebben we afgelopen weekend ook de bloemencorso gelopen in de Bollenstreek, zo’n 8,5 kilometer. Ontzettend veel publiek was er aanwezig van Hillegom tot aan Bennebroek.

Ook aanwezig op Koningsdag

Aanstaande donderdag 27 april mogen we als Show- en Marchingband zelfs deelnemen in Rotterdam aan Koningsdag 2023. In ons eigen mooie Rotterdam kijken we daar zeker naar uit.

Nieuwe leden

Niet te vergeten: wat fantastisch is, is dat we een aantal nieuwe leden en een aantal nieuwe intredes hebben mogen verwelkomen. Daar zijn we super trots op en wensen ze allemaal heel veel succes en plezier!


Delen via