Actueel nieuws
Jong Euroband - Sep 2022

Mooie prestatie neergezet door Jong Euroband in Ahoy! 

Onze jeugd heeft afgelopen vrijdagavond een puike prestatie geleverd tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy. Ons jeugdkorps deed daar mee aan de jeugdmanifestatie tijdens de Nationale Taptoe. Jong Euroband opende de jeugdmanifestatie en daarmee eigenlijk ook de Nationale Taptoe van dit jaar. Extra spannend dus.
Jong Euroband - Sep 2022

JONG EUROBAND terug bij de Nationale Taptoe in Ahoy!

Nu de Nationale Taptoe weer terug is in Ahoy inclusief de jeugdmanifestatie voor de jeugdorkesten mag Jong Euroband daarbij natuurlijk niet ontbreken! Want Jong Euroband is een deelnemer “van het eerste uur” aan de jeugdmanifestatie! Het enige jeugdkorps onder de deelnemers dat afkomstig is uit Rotterdam is dan ook maar wat blij dat ze hierbij weer present zijn. En dit was voor dit keer niet zomaar een vanzelfsprekendheid.
Show- en Marchingband - Aug 2022

Show- en Marchingband neemt deel aan Taptoe Groningen op zaterdag 12 november 2022

In het kader van het 950-jarig bestaan van de stad Groningen organiseerde een enthousiaste groep muziekliefhebbers in 1990 een meerdaags internationaal muziekfestijn onder de naam Euro Muziek Parade, met deelname van korpsen uit o.a. België, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Zweden.
Show- en Marchingband - Aug 2022

Euroband presteert op het Wereld Muziek Concours

De grote dag begint

De wekker ging om 6 uur, het is de dag van ons optreden op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, eindelijk! Op naar de krabbedijkestraat waar wij verzamelen om daar samen met de bus te vertrekken. Iedereen is op tijd, het ziet er naar uit dat wij er allemaal zin in hebben en dat we de juiste focus hebben.
Jong Euroband - Jul 2022

JONG EUROBAND terug bij de Nationale Taptoe in Ahoy!

Nu de Nationale Taptoe weer terug is in Ahoy inclusief de jeugdmanifestatie voor de jeugdorkesten mag Jong Euroband daarbij natuurlijk niet ontbreken! Want Jong Euroband is een deelnemer “van het eerste uur” aan de jeugdmanifestatie! Het enige jeugdkorps onder de deelnemers dat afkomstig is uit Rotterdam is dan ook maar wat blij dat ze hierbij weer present zijn.
Jong Euroband - May 2022

Jong Euroband op promotietour!

Na lange tijd niet naar buiten te zijn getreden door de coronaperikelen is het dan op zaterdag 28 mei a.s. weer zover: Jong Euroband gaat de straat weer op! De jongens en meisjes van het jeugdkorps van de Euroband zijn reuzeblij hun muzikale kunnen eindelijk weer eens te laten zien en horen aan het publiek. Daarom gaan ze deze dag op tournee en gaan op drie locaties een optreden verzorgen! Hiervoor is een speciaal ca. 15 minuten durend programmaatje opgezet met diverse muzieknummers.
Jong Euroband - Feb 2022

Jong Euroband kijkt weer vooruit!

Nu de maatregelen rondom het coronavirus achter ons liggen kan ook onze jeugdafdeling gelukkig weer vooruit kijken. Want ook voor onze jeugdleden zijn de afgelopen 2 jaar niet de fijnste en makkelijkste geweest.
Jong Euroband - Oct 2021

Jong Euroband laat zich zien en horen op Prinsenplein!

Zaterdag 26 september a.s. organiseert “Circus Lori” weer een kinderevenement waaraan wij als Jong Euroband ook weer zullen deelnemen. Dit keer is de locatie Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde. Tijdens dit festijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar is er van alles te doen en beleven van 12:00 tot 16:00 uur.
Show- en Marchingband - Feb 2020

Ons nieuwe uniform

Het uniform is een belangrijk onderdeel voor onze club. Het geeft onze band een prachtige uitstraling. Maar… was dat de laatste jaren ook zo? Steeds vaker waren er problemen met het uniform. De stof werd dun, de pasvorm was niet meer zo goed en hier en daar werd de kleur een beetje vaal. Het was duidelijk dat het uniform aan vervanging toe was. Hoe pak je zoiets aan? Kunnen we dat wel doen in deze tijd? Het is tenslotte een enorme investering!