Actueel nieuws
Jong Euroband - May 2022

Jong Euroband op promotietour!

Na lange tijd niet naar buiten te zijn getreden door de coronaperikelen is het dan op zaterdag 28 mei a.s. weer zover: Jong Euroband gaat de straat weer op! De jongens en meisjes van het jeugdkorps van de Euroband zijn reuzeblij hun muzikale kunnen eindelijk weer eens te laten zien en horen aan het publiek. Daarom gaan ze deze dag op tournee en gaan op drie locaties een optreden verzorgen! Hiervoor is een speciaal ca. 15 minuten durend programmaatje opgezet met diverse muzieknummers.

 

In Rotterdam Charlois zullen in de vroege middag de eerste twee optredens verzorgd gaan worden. Jong Euroband start haar optredens in Pendrecht op Plein 1953, waar ze tussen 12:00 en 13:00 uur twee keer hun muzikale programma van 15 minuten zullen laten horen en zien aan het winkelend publiek. Hierna is het de beurt aan Zuidwijk, waar het jeugdorkest aan de Asterlo voor de nieuwe winkels van Albert Heijn en Kruidvat tussen 13:00 en 14:00 uur hun muzikale kunnen zullen tonen.
Na Rotterdam Charlois zal Jong Euroband ook nog de A15 “oversteken” naar Rhoon Portland. Daar zullen de jongens en meiden te zien en horen zijn bij de winkels aan de Hof van Portland. Hier zullen zij hun optredens verzorgen tussen 14:00 en 15:00 uur.

Kom genieten van de leuke klanken van ons jeugdorkest en moedig de jeugdige muzikanten aan nu ze zich na zo lange tijd weer laten horen en zien! En ben je tussen de 6 en 16 jaar jong en zou je ook weleens in zo’n leuk jeugdorkest willen spelen? Neem dan gerust contact met ons op! Irma van Gelder wil je graag alles vertellen over het gaan meedoen bij Jong Euroband. Zij is bereikbaar via nummer 06-29001350 of per mail via info@jongeuroband.nl

Alle informatie over Jong Euroband vind je op www.jongeuroband.nl of onze social media.
Show- en Marchingband - Mar 2022

Euroband naar het WMC

Op zondag 31 juli 2022 is het zover!

Wij gaan meedoen aan het Wereld Muziek Contest (WMC) in Kerkrade in het Parkstad Limburg Stadion.
Jong Euroband - Feb 2022

Jong Euroband kijkt weer vooruit!

Nu de maatregelen rondom het coronavirus achter ons liggen kan ook onze jeugdafdeling gelukkig weer vooruit kijken. Want ook voor onze jeugdleden zijn de afgelopen 2 jaar niet de fijnste en makkelijkste geweest.
Jong Euroband - Oct 2021

Jong Euroband laat zich zien en horen op Prinsenplein!

Zaterdag 26 september a.s. organiseert “Circus Lori” weer een kinderevenement waaraan wij als Jong Euroband ook weer zullen deelnemen. Dit keer is de locatie Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde. Tijdens dit festijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar is er van alles te doen en beleven van 12:00 tot 16:00 uur.
Jong Euroband - Oct 2021

Lessen in lockdown bij Jong Euroband

De jongens en meiden van Jong Euroband laten zich natuurlijk niet uit het veld slaan door de corona-lockdown. Geholpen door de moderne digitale communicatiemiddelen repeteren zij gewoon door en ontvangen zij de instructies van hun muziekdocenten langs deze weg.
Jong Euroband - Sep 2021

Kom naar ons speciale uurtje op dinsdag 21 juli a.s.

Kom naar ons speciale “open uurtje” op dinsdag 21 juli a.s. van 18:30 tot 19:30 uur in ons clubgebouw. Daar staan wij klaar om jou en je ouders alle informatie te geven en kun je je zonder verplichtingen inschrijven voor de gratis proeflessen na de zomervakantie.

Kijk ook op www.jongeuroband.nl
Gebouw “De Schalmei”
Krabbendijkestraat 520 Rotterdam-Pendrecht.
Show- en Marchingband - Feb 2020

Ons nieuwe uniform

Het uniform is een belangrijk onderdeel voor onze club. Het geeft onze band een prachtige uitstraling. Maar… was dat de laatste jaren ook zo? Steeds vaker waren er problemen met het uniform. De stof werd dun, de pasvorm was niet meer zo goed en hier en daar werd de kleur een beetje vaal. Het was duidelijk dat het uniform aan vervanging toe was. Hoe pak je zoiets aan? Kunnen we dat wel doen in deze tijd? Het is tenslotte een enorme investering!