Zaterdag wijkfeest in Pendrecht met Jong Euroband

30 mei 2023 | Nieuwsberichten



Zaterdag 3 juni a.s. wordt er door Lion Events weer een wijkfeest georganiseerd voor Pendrecht en Zuidwijk. Het wijkfeest is speciaal gericht op de jeugd en dan mag ons jeugdkorps Jong Euroband – gevestigd in Pendrecht – natuurlijk niet ontbreken! Er zal deze dag tussen 13:00 en 17:00 uur van alles te doen zijn voor de jeugd: kleine kermis, poppenkast, jeugdbrandweer, circus, luchtkussens etc.

Maar er is ook een informatiemarkt met diverse stands van jeugdverenigingen uit de wijk én diverse podia voor diverse (muzikale) optredens. Jong Euroband is bij deze beide onderdelen vertegenwoordigd met een kraam op de informatiemarkt en een muzikaal optreden van ons jeugdorkest op het muziekpodium. Op de informatiemarkt zijn we present van 13:00 tot 17:00 uur en het optreden van het korps is tussen 13:30 en 14:00 uur. Het zou natuurlijk erg leuk zijn én vooral extra motivatie geven aan onze jeugdige muzikanten als we ze in grote getale gaan aanmoedigen tijdens hun optreden. Het wijkfeest wordt gehouden onder het metrostation Slinge.

Actie: 5 gratis muzieklessen bij Jong Euroband!

Altijd al eens een muziekinstrument willen uitproberen? Dan is dit nu je kans! Jong Euroband bied je de mogelijkheid om in 5 GRATIS lessen kennis te maken met de verschillende instrumenten die bij dit jeugdorkest gebruikt worden. Zoals trommel, trompet, trombone, saxofoon en dwarsfluit. Deze lessen zijn op de dinsdagavond in ons verenigingsgebouw De Schalmei aan de Krabbendijkestraat 520 in Pendrecht. Ze duren per keer 45 minuten en zijn van 18:00-18:45 uur.

De eerste les is op dinsdag 6 juni en de vier lessen daarna op de dinsdagen 13, 20 en 27 juni en 4 juli. Zo ben je voor de zomervakantie klaar met de lessen.

Je kunt je aanmelden voor de gratis lessen tot maandag 5 juni via mail info@jongeuroband.nl en vanaf 6 jaar ben je al welkom! Voor meer informatie over Jong Euroband kijk je op www.jongeuroband.nl Je kan ook telefonisch en via WhatsApp contact opnemen met Irma van Gelder via het nummer 06-29001350. Je bent van harte welkom!


Delen via