Voorspeelavond Jong Euroband in zomerse sferen

26 jun 2023 | Nieuwsberichten



Ook dit jaar kunnen we natuurlijk weer een gezellige voorspeelavond verwachten van ons eigen Jong Euroband in zomerse sferen. Zoals gebruikelijk sluiten onze jeugdige muzikanten de eerste helft van het seizoen weer af met hun muzikale voordrachten. En zoals altijd belooft het ook dit jaar weer heel veel aanstekelijke optredens die gebracht zullen worden in de Schalmei op dinsdagavond 4 juli a.s.

Solo-optredens, duo’s of complete groepjes, met andere jeugdleden maar zelfs ook met SMB-muzikanten, het zit allemaal in het programma van dit jaar! Het belooft dus weer het nodige spektakel te worden in de Schalmei! Onze kinderen hebben in ieder geval weer hun best gedaan om er een aantrekkelijke voorstelling van te maken. En de zomerse aankleding van de Schalmei zorgt voor de rest!

Maar na de individuele optredens van onze jeugdleden is deze voorspeelavond nog niet afgelopen! We sluiten nl. af met een gezamenlijk optreden van ons jeugdkorps met de seniorenband SMB (Show- en Marchingband). Dus een reden temeer om deze avond te komen kijken en luisteren naar onze twee orkesten!

De inloop in de Schalmei op 4 juli is vanaf 18:30 uur en we starten met het muzikale programma om 19:00 uur. Aansluitend is dan het gezamenlijke optreden van Jong Euroband met de Show- en Marchingband. Een niet te missen muzikale avond voorafgaande aan de zomervakantie. De toegang is gratis en een ieder is van harte welkom!

Voordracht uit de zomerse editie van de Voorspeelavond in 2017.


Delen via