Jong Euroband op promotietour!

24 mei 2022 | Nieuwsberichten



Na lange tijd niet naar buiten te zijn getreden door de coronaperikelen is het dan op zaterdag 28 mei a.s. weer zover: Jong Euroband gaat de straat weer op! De jongens en meisjes van het jeugdkorps van de Euroband zijn reuzeblij hun muzikale kunnen eindelijk weer eens te laten zien en horen aan het publiek. Daarom gaan ze deze dag op tournee en gaan op drie locaties een optreden verzorgen! Hiervoor is een speciaal ca. 15 minuten durend programmaatje opgezet met diverse muzieknummers.

 

In Rotterdam Charlois zullen in de vroege middag de eerste twee optredens verzorgd gaan worden. Jong Euroband start haar optredens in Pendrecht op Plein 1953, waar ze tussen 12:00 en 13:00 uur twee keer hun muzikale programma van 15 minuten zullen laten horen en zien aan het winkelend publiek. Hierna is het de beurt aan Zuidwijk, waar het jeugdorkest aan de Asterlo voor de nieuwe winkels van Albert Heijn en Kruidvat tussen 13:00 en 14:00 uur hun muzikale kunnen zullen tonen.
Na Rotterdam Charlois zal Jong Euroband ook nog de A15 “oversteken” naar Rhoon Portland. Daar zullen de jongens en meiden te zien en horen zijn bij de winkels aan de Hof van Portland. Hier zullen zij hun optredens verzorgen tussen 14:00 en 15:00 uur.

Kom genieten van de leuke klanken van ons jeugdorkest en moedig de jeugdige muzikanten aan nu ze zich na zo lange tijd weer laten horen en zien! En ben je tussen de 6 en 16 jaar jong en zou je ook weleens in zo’n leuk jeugdorkest willen spelen? Neem dan gerust contact met ons op! Irma van Gelder wil je graag alles vertellen over het gaan meedoen bij Jong Euroband. Zij is bereikbaar via nummer 06-29001350 of per mail via info@jongeuroband.nl

Alle informatie over Jong Euroband vind je op www.jongeuroband.nl of onze social media.


Delen via