Jong Euroband kijkt weer vooruit!

28 feb 2022 | NieuwsberichtenNu de maatregelen rondom het coronavirus achter ons liggen kan ook onze jeugdafdeling gelukkig weer vooruit kijken. Want ook voor onze jeugdleden zijn de afgelopen 2 jaar niet de fijnste en makkelijkste geweest.

Er waren de beperkingen thuis en op school. Maar ook bij onze club viel het niet mee om gemotiveerd te blijven. Steeds maar weer flexibel zijn en omgaan met de gewijzigde omstandigheden. Dan weer (aangepast) fysiek les in de Schalmei, dan weer on-line thuis, wel gezamenlijke repetities en dan weer niet. En dat twee jaar lang! Petje af daarom voor onze jongens en meiden hoe ze dit opgepakt hebben en ondanks deze moeilijke situatie toch zijn doorgegaan met hun hobby en zelfs ook nog vorderingen hebben gemaakt! Heel veel waardering hiervoor.

Vol goede moed gaan we door! 

Helaas heeft Jong Euroband de afgelopen periode wel enkele jeugdleden zien vertrekken. En slechts één nieuw kind mogen verwelkomen. Door de coronamaatregelen waren er ook niet of nauwelijks mogelijkheden om serieus aan ledenwerving te doen. Maar dat gaan we vanaf nu helemaal goed maken. Plannen liggen klaar en worden aangepast en initiatieven worden ontplooid om ervoor te zorgen dat de jeugdafdeling weer nieuwe kinderen binnen gaat krijgen en weer als vanouds gaat bloeien! Het is een uitdaging in deze tijden dat kinderen zich misschien meer aangetrokken voelen tot andere hobby’s, maar we gaan het zeker proberen. Hierbij gaan we meer gebruik maken van de nieuwe, hedendaagse middelen zoals de social media in al z’n vormen.

Nieuwe leden nu al welkom!

Heb je nu al zin om je aan te melden of eens bij ons te komen kijken? Geen probleem, we ontvangen je heel graag! Alle informatie over Jong Euroband vind je op onze vernieuwde pagina.  Je kan ons ook een mail sturen naar info@jongeuroband.nl of bellen met onze contactpersoon, Irma ven Gelder, via nummer 06-29001350. Misschien tot gauw!


Delen via