Jong Euroband laat zich zien en horen op Prinsenplein!

30 okt 2021 | NieuwsberichtenZaterdag 26 september a.s. organiseert “Circus Lori” weer een kinderevenement waaraan wij als Jong Euroband ook weer zullen deelnemen. Dit keer is de locatie Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde. Tijdens dit festijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar is er van alles te doen en beleven van 12:00 tot 16:00 uur.

Jong Euroband pakt groots uit!

Jong Euroband pakt dit keer groots uit bij het evenement met allerlei presentaties. Zo is er rond 13:00 uur een kort optreden van het jeugdorkest en worden er enkele workshops trommelen gegeven waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Altijd erg leuk en eigenlijk niet te missen! Ook staan we met een promotiestand waarin is te zien wie wij zijn en wat wij doen. Onze instrumenten laten we zien en horen en er is voldoende informatie en documentatie voorhanden. Ook vertellen we alles over de mooie najaarsaanbieding die we hebben voor nieuwe kinderen: 10 proeflessen die we geheel kosteloos verstrekken!

Dinsdag 29 september ook welkom bij Jong Euroband.
Kan je op 26 september niet komen naar het Prinsenplein maar ben je wel geinteresseerd in Jong Euroband? Geen punt. Op dinsdagavond 29 september staan we tussen 18:30 en 19:30 uur speciaal voor jou en voor de ouders en kinderen die meer willen zien en horen van Jong Euroband klaar in ons repetitiegebouw De Schalmei. En ook dan kan je je inschrijven voor de gratis proeflessen die dit najaar starten. De Schalmei vind je aan de Krabbendijkestraat 520 in Rotterdam Charlois (wijk Pendrecht). Graag tot dan!


Delen via